HR aktiivisuusranneke käyttöohje

Täältä löydät apua HR aktiivisuusrannekkeen käyttöön.

PÄÄLLE

Paina sivussa olevaa painiketta noin 5s, jos laite on käytössä lyhyempi painallus riittää.

POIS PÄÄLTÄ

Kun laite on päällä paina samaa sivussa olevaa painiketta 5s.

LAITE TIEDOT

Paina kosketusnäytön painiketta pidempään

NÄYTÖLTÄ TOISELLE SIIRTYMINEN

Paina kosketusnäytön painiketta kerran ja siirryt seuraavalle sivulle.

ASKELEET

Näet askeleet, matkan pituuden ja poltetut kalorit sekä kellosta, että ladatusta appista.

UNITOIMINTO

Aamulla herättyäsi voit tarkastaa nukutun ajan sekä kellosta, että appista.

SYKE

Syke-sivulla paina kosketusnäytön painiketta yli 2s ja rannelaite mittaa sykkeen.

TREENAUS

Ollessasi sivulla paina pitkään kosketusnäytön painiketta ja siirry haluamasi urheilusuorituksen alle, tee urheilusuoritus ja paina kosketusnäytön painiketta 5s suorituksen loputtua. Aktiviteetin tulos näkyy appissa, ei rannelaitteessa.

VERENPAINE

Paina pitkään kosketusnäytön painiketta ja rannelaite mittaa verenpaineen.

VERENHAPPISATURAATIO

Paina pitkään kosketusnäytön painiketta.

HR-black