RoseBuds käyttöohjeet

Täältä löydät ohjeet RoseBuds -kuulokkeiden käyttöön.

Käynnistäminen ja paritus

1. Kun kuulokkeet on poistettu latauskotelosta ne parittuvat automaattisesti toisiinsa.
  2. Bluetooth nimi: k023
  3. Kun kuulokkeita on käyetty (paritettu laitteeseen) ne parittuvat automaattisesti puhelimeen/laitteeseen.
  4. Kuulokkeet sammuvat automaattisesti jos niitä ei yhdistetä puhelimeen viidessä minuutissa.

Latausten tila

1. Lataa latauskotelossa, valkoinen valo vilkkuu
  2. Punainen valo palaa kun kuuloke latautuu ja sammuu

Painikkeiden toiminnot

Kuulokkeen päälle/pois kytkeminen - Paina pitkään oikeasta/vasemmasta kuulokkeesta

Play/pause toiminto - yksi painallus oikeasta/vasemmasta kuulokkeesta

Assistentin yhdistäminen - 1 sekunnin painallus vasemmasta kuulokkeesta

Puheluun vastaaminen - yksi painallus oikeasta/vasemmasta kuulokkeesta

Puhelun hylkääminen - 1 sekunnin painallus oikeasta/vasemmasta kuulokkeesta

Puhelun katkaiseminen - Paina kerran oikea/vasen

Äänenvoimakkuuden säätäminen -
Kolme painallusta oikeasta kuulokkeesta lisää äänenvoimakkuutta
Kolme painallusta vasemmasta kuulokkeesta vaimentaa äänenvoimakkuutta

Kappaleesta toiseen siirtyminen -
Edelliseen kappaleeseen siirtyminen kahdella painalluksella vasempaan kuulokkeeseen
Seuraavaan kappaleeseen siirtyminen kahdella painalluksella oikeaan kuulokkeeseen

RB-1100547+1100551