SolarMate käyttöohjeet

Täältä löydät ohjeet Solarmate -aurinkokennolaturin käyttöön.

Miten SolarMatea käytetään?

1. Yhdistä 5V laite aurinkokennolaturiin USB-piuhan avulla.
  2. Aseta aurinkokennolaturi vahvan auringon alle.
  3. Piilota puhelin aurinkokennon alle tai muuhun paikkaan, jotta se ei ylikuumenisi.
  4. Aurinkokennolaturin latausvoima riippuu auringon UV-säteilystä.

Vinkkejä SolarMatesta:

• Varmista, että laite jota aiot ladata on 5 Volttinen. Tämän tiedon voit tarkistaa laitteesi teknisistä tiedoista.
  • Pilvinen sää tai epäsuora auringonvalo voi aiheuttaa häiriöitä aurinkokennolaturin latausprosessiin ja kenno voi lopettaa lataamisen. Tässä tilanteessa yritä etsiä suora auringonvalo tai odota, että sää selkenisi.
  • Jos käytät Applen laitetta, käytä laitteen mukana tullutta Applen piuhaa, jotta aurinkokennolaturi lataisi laitettasi mahdollisimman tehokkaasti.
  • Älä altista aurinkokennolaturia tulelle, vedelle tai kemikaalisille aineille äläkä naarmuta kennoja.

DSC08663-1