SolarMate tekniset tiedot

Täältä löydät SolarMate -akkupankin tekniset tiedot

Mitä SolarMaten pakkaus sisältää?

• 1 Aurinkokennolaturin
  • 1 DC- johdon
  • Käyttöohjeet

SolarMate-aurinkokennolaturin ominaisuudet:

• Tuote on yhteensopiva matkapuhelimien, matkalaturien, kaiuttimien ja MP3/MP4-laitteiden, sekä 5V-digitaalisten laitteiden kanssa.
  • Ei sisällä erillistä akkua sisällä. Rakennettu välttämään ylikuumenemista, ylilatautumista sekä oikosulkuja.
  • Taitettava ja kannettava muotoilu. Sopii kaikille ja etenkin niille, jotka nauttivat ulkoilusta.
  • SolarMate sopeuttaa virran ja jännitteen saavuttaakseen maksimaalisen voiman, jotta se voisi tuottaa nopeimman mahdollisen latausvirran. 1.2Amp (4 paneelia)/ 1.5 Amp (5 paneelia)/ 1.8Amp (6 paneelia).
  • SolarMate on roiskeenkestävä, UV-pitävä ja pölynkestävä.

SolarMaten tekniset tiedot:

• Materiaali: Polysilikoni / Monokristallinen silikoni
  • Maksimaalinen teho: 6W (4 paneelia), 7.5W (5 paneelia)
  • Tehokkuus: 17.8%/19.5%
  • Maksimaalinen anto: 5V1.2A (4 paneelia), 5V1.5A (5 paneelia)

DSC08663-1