TinyFriend käyttöohjeet

Täältä löydät apua TinyFriend -kuulokkeiden käyttöön.

Käyttöohjeet

• Päälle - paina virtanäppäintä 3 sekunnin ajan, kunnes punainen ja sininen led valo vilkkuu
  • Pois päältä - paina virtanäppäintä 5 sekunnin ajan, kunnes punainen valo välähtää
  • Puheluun vastaaminen - paina virtanäppäintä kerran
  • Puhelun lopettaminen - paina virtanäppäintä kerran
  • Saapuvan puhelun hylkääminen - paina virtanäppäintä 2 sekunnin ajan
  • Musiikin play/pause - paina virtanäppäintä kerran
  • Volume + - 3 painallusta oikean kuulokkeen virtanäppäimestä
  • Volume - - 3 painallusta vasemman kuulokkeen virtanäppäimestä
  • Edellinen kappale - 2 painallusta vasemman kuulokkeen virtannäppäimestä
  • Seuraava kappale - 2 painallusta oikean kuulokkeen virtanäppäimestä
  • Virtuaalinen avustaja - paina virtanäppäintä 2 sekunnin ajan

Lataus

• Lataa tinyfriend -kuulokkeet latauskotelossa
    kun kuulokeet lataavat - vihreä valo on näkyvillä
  • Kun kuulokkeiden akku on täynnä - punainen valo on näkyvillä ja kuulokkeet sammuvat
  • Kuulokkeet kertovat akun varauksen olevan lopussa (alle 10%) punaisen valon välkkyessä 2 kertaa 5 sekunnin välein>

Uudelleenparitus

1. Pura ensin kuulokkeiden yhteys laitteeseen johon olet ne yhdistänyt (esimerkiksi iPhonessa, bluetooth asetuksista “unohda tämä laite”)
  2. Paina kuulokkeiden virtanappeja pohjassa 5 sekuntia, kunnes molemmat sammuvat
  3. Aseta kuulokkeet latauskoteloon ja sulje kansi. Odota hetki
  4. Ota korvanapit latauskotelosta ja klikkaa kuulokkeiden napeista kaksi kertaa, jolloin kuulokkeet yhdistyvät
  5. Yhdistä kuulokkeet haluamaasi laitteeseen
 TF-1100588