TinyFriend tekniset tiedot

TinyFriend -kuulokkeiden tekniset tiedot ja pakkauksessa olevat oheistuotteet

Tekniset tiedot

Yhteydet

• Bluetooth 5.0
  • Bluetooth profiili: A2DP V1.3/AVRCP V1.6/HFP V1.7/HSP
  • Kantama: 10-15 metriä
  • Taajuusvaste 20Hz-20KHz

Kuulokkeet

• Latausaika 100% 90min
  • Vaihtopäiden materiaali - kumi
  • Latausjännite - 30mAh
  • Li-ion akku 30mAh / kappale
  • Soittoaika 3h / Puheluaika 3h / Valmiustila jopa 180h
  • Mikrofoni: MEMS -42dB
  • Teho 3mW

Pakkauksessa

• TinyFriend langattomat nappikuulokkeet
  • Langaton latauskotelo
  • Vaihtopäitä S/M/L -koot
  • Latausjohto (C-USB)

Tunnistimet

• Yksi suuntaava mikrofoni
  • Kaksi kosketintunnistinta

Säätimet

• Virta päälle/pois - paina kuulokkeen painiketta pohjaan, kunnes kuulet "power on" tai "power off"
  • Puheluun vastaaminen - paina oikean tai vasemman kuulokkeen painiketta kerran
  • Puhelun lopettaminen - paina oikean tai vasemman kuulokkeen painiketta n. 1 sekunti
  • Musiikki;

Kappaleen pysäyttäminen ja jatkaminen - paina oikean tai vasemman kuulokkeen painiketta kerran
    Edellinen kappale - paina vasemman kuulokkeen painiketta kaksi kertaa peräkkäin
    Seuraava kappale - paina oikean kuulokkeen painiketta kaksi kertaa peräkkäin

• Älykäs avustaja / Smart assistant - pidä oikean tai vasemman kuulokkeen painiketta painettuna n. 2 sekuntia

Mitat ja paino (yksittäin)

Latauskotelo

• C-USB yhteensopiva
  • Li-ion akku 350 mAH
  • Latausaika 100% 90min
  • Teho 5V==350mA 1.75W

Akku

• Näet puhelimen Bluetooth merkin vierestä, paljonko akkua on kuulokkeissa jäljellä. Täysi akun kesto kuulokkeissa on jopa 3h.
  • Latauskotelon kanssa jopa 15h.

Yhteensopivuus

• Yhteensopiva kaikkien Bluetooth -laitteiden kanssa, joissa on "Etsi" toiminto

TinyFriend ja ympäristö

• Pakkausmateriaali on 100% kierrätettävää materiaalia

TF-1100588